Houten jaloezieën: de trend van nu

Houten jaloezieën zijn erg populair en dat is niet gek. In veel interieurs zie je het gebruik van natuurlijke materialen terug: steigerhouten meubels zijn helemaal in en ook teakhout blijft in trek. Aluminium jaloezieën passen dan toch minder in zo`n interieur en daarom bieden houten jaloezieën de uitkomst.

Materiaal

De houten jaloezieën van JaloezieënExpert worden gemaakt van verschillende soorten hout, zoals Bamboo Wood, Basswood en Exotic Wood. Het voordeel van hout is dat het een natuurlijke uitstraling heeft en iedere houtsoort heeft ook een eigen uitstraling. Wat de houtsoorten gemeen hebben is dat het duurzaam kwaliteits hout is. Houten jaloezieën zijn verder gemakkelijk schoon te maken. Stof hoopt zich na een tijd wel op, maar kan gemakkelijke met een stofdoek afgenomen worden.

Woonstijlen

Houten jaloezieën staan in vrijwel ieder interieur. De houten jaloezieën van 50 millimeter breed in donkere kleuren staan stoer bij een industrieel interieur. Witte houten jaloezieën staan daarentegen erg mooi bij een landelijk of klassiek interieur. Houten jaloezieën staan vooral mooi in een woonkamer, jaloezieën geven je de mogelijkheid om met de lichtinval te spelen.

Kleur

Dat de jaloezieën van hout zijn hoeft niet te betekenen dat ze houtkleurig zijn. Je hebt bij houten jaloezieën meer keuze dan je denkt. Je kunt kiezen voor een kleur waarbij de houtnerf nog zichtbaar is of juist voor een mooie hoogglans kleur.

Prijs

Je kunt bij JaloezieënExpert houten jaloezieën helemaal tot op de millimeter op maat laten maken. De prijs van houten jaloezieën is dan ook afhankelijk van de afmetingen die je opgeeft.

Samples

Het is lastig om via internet houten jaloezieën te bestellen, omdat je niet precies weet wat voor materiaal of kleur je geleverd krijgt. Gelukkig kun je bij JaloezieënExpert gratis kleurstalen aanvragen zodat je kunt beoordelen of de houten jaloezieën aan je verwachting voldoet en of het mooi bij de ruimte past.

Leave a Reply

Your email address will not be published.