Badkamer

badkamerDe badkamer van je dromen

Je badkamer, waarschijnlijk ben je er dagelijks één of meerdere keren te vinden. Behalve een bad of een douche is een toilet tegenwoordig niet meer weg te denken in veel badkamers. Even snel je handen wassen aan de wastafel is een routineklus die je misschien wel onbewust uitvoert net als het poetsen van je tanden. Vaak is de badkamer een ruimte die onderbelicht wordt. Tijd om daar verandering in te brengen! Fleur deze ruimte op en tover je badkamer om tot je eigen droompaleisje.

Creëer sfeer

Sfeer en huiselijkheid gaan hand in hand. Door een aantal kaarsjes te plaatsen in je badkamer maak je deze ruimte direct een stuk huiselijker en gezelliger. Ook een zeepketting doet wonderen. Een zeepketting ruikt lekker én ziet er leuk uit. Het werken met verschillende kleuren is ook een goede tip. Denk eens aan een felgekleurde handdoek die ter decoratie over een rekje hangt. Er zijn vele manieren om je badkamer wat kleurrijker te maken. Het plaatsen van snuisterijen voorzien van een mooi tintje behoort tot één van de vele mogelijkheden. Een mat met alle kleuren van de regenboog is wat heftiger maar uitermate geschikt de echte kleurliefhebbers onder ons! Kleuren kun je ook prima terug laten komen in je (douche)gordijnen. Sfeer is vaak persoonlijk. Gelukkig is er keuze genoeg op het gebied van aankleding, er is voor ieder wat wils.

Vergeet de muren niet

Met de muren van een badkamer kan veel gedaan worden. Pak je kwasten uit de kast! Je zou alle muren kunnen verven of slechts één wand voor een speels effect. Een muurplaat is ook een mogelijkheid. Hang enkel platen of schilderijen op die tegen vocht kunnen! Een duur kunstwerk is iets wat je beter niet kan ophangen in je badkamer. Verder zou je een kleine kapstok kunnen bevestigen aan je muur, dat is weer eens wat anders in plaats de welbekende haakjes voor je handdoeken. Wil je je muren liever gewoon strak en wit hebben? Geen probleem! Het gaat erom dat je badkamer voldoet aan jouw wensen! Wat deze ook zijn.