Transparante rolgordijnen voor in de woonkamer

Licht is erg belangrijk, zeker in een ruimte als een woonkamer. Het is prettig als een woonkamer licht blijft, maar de zon moet niet te fel naar binnen schijnen. Om dit effect te bereiken zijn transparante rolgordijnen ideaal.

 

Transparante rolgordijnenstof

Rolgordijnen zijn er in vier verschillende soorten stoffen. Verduisterend, semi- transparant, transparant en er zijn duo-rolgordijnen. De transparante rolgordijnen van RolgordijnenExpert.NL zijn ideaal voor in ruimtes waar veel licht nodig is, zoals op kantoor, in de keuken of in de woonkamer. Transparante rolgordijnen geven een unieke uitstraling aan je woonkamer, door de aparte print die is verwerkt in de stof. Het lijkt op een soort linnenlook en dat zorgt voor een luxe uitstraling.

 

Transparante rolgordijnen kleuren

 

Transparante rolgordijnen zijn iets van de laatste tijd. RolgordijnenExpert.NL wil inspelen op de wensen van de consument en heeft sinds kort transparante rolgordijnen opgenomen in het assortiment en er zijn meer dan 20 kleuren waar je uit kunt kiezen. Het gaat om natuurlijke kleuren waar je uit kunt kiezen zoals bruin, grijs, wit en crème.
Om te kijken welke kleur mooi bij je interieur past kun je gratis kleurstalen aanvragen. De kleurstaal wordt vaak de volgende werkdag met de post al geleverd, je ontvangt dan een stukje stof die hetzelfde is als je het gaat bestellen.

 

Voordelen van rolgordijnen

 

Het is niet gek dat rolgordijnen één van de populairste vormen van raamdecoratie blijft. Rolgordijnen staan bekend om het gemak, ze zijn makkelijk te monteren en makkelijk te bedienen. Je kunt kiezen voor een standaarduitvoering of een rolgordijn met cassette, als je kiest voor een cassette ziet het rolgordijn er weer luxer uit. Je kunt rolgordijnen simpel met een ketting bedienen, je kunt dan kiezen uit een kunststof of een metalen ketting. Ook kun je het rolgordijn een luxe uitstraling geven door een beklede onderlat te kiezen, anders wordt er een aluminium onderlat geleverd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.