Herfstdecoratie in huis

De herfst in huis

Als de zomer af is gelopen en we kijken weer naar de herfst, is het leuk om in de stemming te komen en het maximale uit het seizoen te halen. Dit kun je doen met verschillende herfstdecoraties in huis te halen. Hieronder een paar leuke voorbeelden.

Pompoen met klasse
De pompoen is een echt herfst item en daar zijn een aantal hele leuke dingen mee te doen. Over het algemeen werd de pompoen altijd gebruikt om een eng gezicht in te snijden met halloween. Wel leuk maar niet erg classy. Wat je ook kunt doen is de pompoen echt heel erg goed uithollen zodat er geen vruchtvlees overblijft en deze vullen met aarde. Vervolgens is het heel leuk om er een paar vetplantjes in te zetten. Je kunt grote en kleine pompoenen variëren voor een leuk effect.

Herfst decoratie

Met pompoen kun je een leuke herfst decoratie maken voor in huis.

Krans van dennenappels
Dennenappels zijn altijd al typerend voor de herfst geweest. Ze hebben een leuke vorm en de kleur van de herfst. We zijn gewend om alleen met kerst een krans op te hangen maar dit kunnen we uiteraard ook met de herfst doen. Je kan er 1 zelf maken of er 1 kopen. Ze gaan zeer lang mee aangezien dennenappels lang bewaard kunnen blijven.

Kandelaars
Als de dagen weer korter worden kunnen we weer lekker experimenteren met verschillende soorten lichtjes. Uiteraard horen kandelaars en kaarsen hierbij. Kies voor een leuke kleur die goed bij de herfst past voor het maximale effect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.