Bij verhuizen komt bijzonder veel kijken

Wie aan verhuizen denkt, denkt waarschijnlijk aan stress en drukte. Er komt immers veel bij een verhuizing kijken. Spullen inpakken, adreswijzigingen doorgeven, abonnementen op tijd omzetten. Vaak allemaal in een zeer kort tijdsbestek.
Het meest wordt misschien wel opgezien tegen de verhuizing zelf. Niet iedereen heeft namelijk zin, laat staan dat netwerk vol vrienden en familie, om de boel over te huizen.

Verhuizers inhuren

Verhuizers inhuren is een goed alternatief als jezelf geen tijd hebt om de boel over te huizen, maar zeker ook als je de middelen niet hebt. Feitelijk zijn er tal van redenen te noemen die je aan een verhuisbedrijf laten denken. Het neemt immers veel werk uit handen, waardoor jij je kan richten op de zakelijke dingen.
Ideaal dus als je stressvrij de verhuizing door wilt komen.

Wat mag je van verhuizers inhuren verwachten?

Als je verhuizers inhuurt van Jos Dusseldorp mag je professionele medewerkers verwachten die zorgvuldig met jouw spullen omgaan. Afhankelijk van de afspraken die je met de verhuizers maakt wordt er een plan opgesteld. Het kan zo zijn dat je ze alles wilt laten doen. Als dat zo is zullen zij uw spullen gesorteerd in dozen verpakken en desgewenst weer uitpakken.
Alles zal secuur gebeuren en mocht er heel per ongeluk dat iets kapot gaan, dan mag je ook de nodige verzekeringen verwachten.

Wat kost verhuizers inhuren eigenlijk?

Deze vraag is echt afhankelijk van jouw wensen. Er spelen echter een aantal factoren een rol bij de uiteindelijke prijs waar je rekening mee dient te houden, namelijk:

* De verhuiswagen
* De verhuizers
* De voorrijkosten
* Eventuele klusjes

De verhuiswagen

Als je een verhuiswagen wilt kan je kiezen uit vaak een grote en kleine verhuiswagen, waar meestal één bestuurder en één verhuizer op zitten.

De verhuizers

Verhuis je naar een flat of appartement dan is dit goedkoper dan wanneer je naar een vrijstaande woning verhuist. Heb je twee, drie of vier verhuizers nodig dan zal dit ook de uiteindelijke kosten bepalen.
Voor een gemiddelde verhuizing zijn twee a drie verhuizers aan te bevelen.

De voorrijkosten

Er worden voorrijkosten gerekend. Sommige bedrijven rekenen tot 20 kilometer niets, andere weer wel. Ook de afstand speelt een rol. Een regionale verhuizing is goedkoper dan een verhuizing naar een andere stad.

Klusjes

Het is mogelijk verhuizers de montage van je spullen te laten doen en/of schilderij op te laten hangen.

Extra’s

Onzichtbare kosten, waar je niet direct aan zou denken, kunnen zitten in parkeerkosten, eventuele opslag van je spullen of bijzondere spullen die verhuist dienen te worden. Denk hierbij aan een piano.
Ruw gezegd mag je aannemen dat de gemiddelde prijzen liggen op:

Verhuiswagen: 70 euro
Gemiddeld aantal 2/3 verhuizers: 900 euro
Voorrijkosten: 55 euro
Verhuizer per uur: 35 euro

Wil je exact weten wat het jou gaat kosten, met jouw wensen, dan doe je er wijs aan om een offerte op te vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.