Back 2 nature met deze landelijke woonaccessoires

Bent u gek op het buitenleven en de natuur? Dan wordt u vast gelukkig van deze groeiende trend in de interieurwereld. Creëer zelf een landelijke sfeer in huis door middel van bijvoorbeeld kleuren in combinatie met dierenprinten. U kunt er voor kiezen om uw hele huis een make-over te geven. Echter is het aanschaffen van accessoires een goedkoper en minder intensief alternatief. Hieronder volgt een lijst met leuke accessoires waardoor u weer helemaal back 2 nature gaat.

Dierenvellen & -vachten

De grootste trend binnen het thema landelijke woonaccessoires zijn de dierenvellen en dierenvachten. Deze zijn razend populair, tijdloos en geven uw woning sfeer. Zo staat het welbekende witte schapenvacht prachtig op een bank, stoel, of op de vloer. De koude winterdagen komen er weer aan en dan is bijvoorbeeld een konijnenvacht heerlijk om uzelf warm te houden.

Dierenhuid kussens

Ook kunt u kiezen voor sierkussens van dierenhuiden voor op de bank.  Deze staan erg decoratief en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten dierenvachten en formaten. Zo zijn er zachte sierkussens van konijnenvachten, maar ook kussens met een geiten- of koeienhuid.

Lampenvoeten & -kappen

De lampenvoeten & -kappen staan prachtig in huis. De lampenvoeten zijn uiteraard van goede kwaliteitshout zodat ze lang mee gaan. Ook staan ze zonder een lampenkap erg mooi in huis. Echter maken de lampenkappen het hele idee wel af. Zo kunt u kiezen voor een lampenkap van koeienleer. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om deze aan te passen aan de rest van uw interieur.

De finishing touch

Het kweken van een bepaalde stijl zit hem vaak in de kleinste details. Zo maakt een fotolijst met een dierenprint het plaatje helemaal compleet. Of wat dacht u van een krans aan de muur van een fazant of witte hanenveren. Tevens kunt u ook kiezen voor een decoratieve hanger met dierenprint aan de muur. Deze relatief kleine accessoires kunnen al heel wat sfeer  in huis creëren.

Heeft u interesse om uw huis te decoreren in de landelijke sfeer? Dan kunt u op http://www.giftsmore.nl terecht voor leuke artikelen omtrent dit thema. Gifts&More is een online webshop dat leuke en originele woonaccessoires en cadeaus aanbiedt. Op een eigen ontwerpafdeling worden er unieke productlijnen bedacht en gecreëerd. Besteld u voor meer dan €25,-, dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Benieuwd wat Gifts&More te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje in de webshop!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.