Wat zijn de kenmerken van Sikkens verf?

Sikkens verf is hoog kwalitatieve verf die verkrijgbaar is in verschillende soorten. Voordeel is dat veel verfsoorten van Sikkens duurzaam zijn. De krachtige verf is in verschillende soorten samenstellingen en kleuren te krijgen. Je kunt kiezen voor hele krachtige en dekkende verf, voor lak die lang mee gaat of voor verf die natuurlijk afbreekbaar is en goed is voor het milieu. Er zijn veel verschillende soorten verf van Sikkens. En vrijwel voor elk oppervlak is een verfsoort te krijgen. Denk aan muurverf, metaalverf, primers en vloercoatings. Elk met eigenschappen die aan het wensenlijstje van jouw woning voldoen.

Kenmerken van Sikkens verf

Sikkens verf is ten eerste in zeer veel kleuren combinaties verkrijgbaar. De zogeheten RAL of ACC en 5051 color concept. Deze maatstaf helpt exact de juiste kleur te bepalen. Er zijn ook veel authentieke kleuren die matchen met stijl, jaartal en architectuur van jouw woning. Er zijn speciale kleurencollecties verkrijgbaar zoals de color futures collectie. Deze kleuren ademen wind, natuur en frisse ochtendlucht in door hun frisse ruimtelijk uitstraling. Een andere adembenemende kleurencollectie van Sikkens zijn de RIJKS kleuren. Tinten van het Rijksmuseum in de stijl van Rembrandt. Een stijl uit oude tijden. Ook zijn er talloze tinten van een kleur verkrijgbaar zoals diverse tinten grijs of wit. Ruimtelijke kleuren die ruimte creëren in jouw woning. Ook de van Gogh Collectie biedt exclusieve kunstzinnige tinten voor in de woning.

kenmerken Sikkens verf

Op zoek naar kwalitatieve verf?

Soorten verf van Sikkens

Sikkens verf heeft een groot eigenschap gemeen in al zijn soorten, namelijk duurzaamheid. Alle verf is duurzaam, biedt langdurige bescherming, is veilig voor de gezondheid en dus vrij van giftige stoffen. Daarnaast is Sikkens verf CO2 besparend en zorgt voor een verminderd overschot aan afval. Ook het productieproces is duurzaam omdat er zo min mogelijk materialen bij zijn verbruikt. Sikkens heeft zowel verf voor binnen als buiten en is ideaal voor bij het klussen. Elke verf heeft zijn eigen afwerking. Denk aan hoogglans, glans, mat, dekkend, semi-mat of zijde glans. Ook zijn er voor bepaalde soorten eigenschappen zoals verminderde damp afgifte en soorten die vuil afstotend zijn. Er zijn verfsoorten die speciaal geschikt zijn voor alle vier seizoenen en zelfs verf die bacteriën weert en houtrot tegengaat. Er zijn soorten verkrijgbaar die elastisch zijn of waterdicht en carbonatatie remmend. Elke soort materiaal in en om het huis vergt zijn eigen behandeling. En het aanbod van Sikkens is zo ruim dat er altijd een goede verf is te vinden die aan alle voorwaarden voldoet en die het materiaal beschermd zodat het jarenlang mee kan gaan en tevens goed tegen extreme weersomstandigheden is bestemd. Sommige soorten laten waterdamp door en zijn slag regendicht. Andere soorten zorgen weer voor een goed schuuroppervlak doordat de verf goed schuurbaar is.