Trends voor gordijnen

Warme kleuren zijn helemaal hot

Warme kleuren zoals bruin, oranje en donkergroen zijn weer van harte welkom. We laten de pasteltinten achter ons en kunnen mee gaan met deze nieuw trend in de wereld van de gordijnen. Een groot voordeel is dat deze kleurschakeringen vrijwel overal mee te combineren zijn. Het maakt dus niet uit of je huidige interieur licht of donker is. Wat snuisterijen in de kleur van je gordijnen maken het geheel helemaal af.

Combineren

Het kan erg mooi zijn om verschillende soorten gordijnen samen te gebruiken. Je zou bijvoorbeeld rolgordijnen voor het raam kunnen hangen en tegelijkertijd gebruik kunnen maken van “normale” gordijnen. Als je de kleuren op elkaar afstemt geeft een prachtige uitstraling. Wees creatief en ga eens een andere richting op dan dat je normaal zou doen. Ga eens langs bij een winkel waar ze gordijnen verkopen en vergelijk de verschillende stoffen met elkaar. Combineren én proberen is het motto.

Trends voor gordijnen

Trends voor gordijnen om je huis compleet te maken

Ook de stof mag niet vergeten worden

Fluweel en velours is momenteel helemaal hot. Dit soort gordijnen ogen vaak wat luxer. In combinatie met de eerder genoemde warmere kleuren zullen je gordijnen er volgens de laatste trends bijhangen. Als kers op de taart zou je een stoel kunnen laten bekleden met dezelfde stof als je gordijnen! Op deze manier maak je je interieur helemaal af. Het maken van een tafelkleed is ook een optie. Doe het liever niet allebei want anders wordt het teveel van het goede.

Ga zelf op onderzoek uit

Trend of geen trend, het blijft toch een kwestie van smaak. Je zou eens langs kunnen gaan bij een winkel waar ze gordijnen verkopen. Bekijk de modellen, voel aan de stoffen en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier kan je een weloverwogen keuze maken en volop genieten van de raambekleding die je uiteindelijk aanschaft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.