Lampen en dreambags voor kinderen

Met een aparte naam en apart ontwerp, is het Nederlandse team achter Mr. Maria een ware pionier en met ontwerpen die niks meer dan een thuisgevoel en onschuld willen creëren voor al onze kleine meiden en mannen.

Lampen

Jong en oud kan zich vinden in de ontwerpen van het bedrijf, daar niet alleen nieuwe ontwerpen, maar ook oude bekenden terug komen in de producten van Mr. Maria. Denk bijvoorbeeld aan de tekeningen van de Nationale kinderheld Dick Bruna. Veel van de lampen van 50 tot 120 cm groot in verschillende kleuren zijn terug te vinden op de website en staan te wachten tot jij ze een mooi thuis geeft. Anderzijds, vond ik hier kinderkamer lampen van Mr Maria en andere merken.

Niet alleen Dick Bruna, maar ook de eigen ontwerpen mogen er zijn. Met liefde gemaakte olifantjes, japanse meisjes, beren en albekende smileys staan al te trappelen tot ze mee naar huis mogen om jouw slaapkamer een warme gloed te geven.

kinder lampen

Kinder lampen maken een kinderkamer af.

Zitzakken of wel dreambags.

Variërend van grootte en kleur, zijn de beanbags van Mr. Maria een mooie aanvulling voor iedere kinderkamer of Nijntje fanaat. Uw kind (of u zelf) zal heerlijk weg kunnen dromen op de lekker gevulde zakken die Mr. Maria ook weer met liefde heeft vervaardigd, verkrijgbaar in verschillende maten, prints en kleuren. Voor ieder wat wilt.

Als je echt op zoek bent naar een mooi product, geboorte cadeau of gewoon een cadeau, al dan niet voor jezelf, zit je goed bij het ietwat aparte Mr. Maria. Je kunt over de producten zeggen wat je wilt, ze stralen niet alleen warmte uit, maar een mooi design is ook niet weg om in huis te hebben. Is het dan ook nog eens een combinatie van mooi on design, weet je precies wat Mr. Maria voor je kan betekenen om jouw huis warmer en liefdevoller te maken!