Laminaat vloeren bestellen

Als je laminaat wilt aanschaffen dan kun je kiezen uit veel verschillende merken en typen. In de showroom van Tegelsenlaminaat kun je veel merken bekijken. Je kunt ook de verschillende merken vergelijken met PVC en met tegels. Zo kun je beslissen welk soort vloer voor jou het meest geschikt is. Tegels hebben uiteraard weer een hele andere look, en een PVC vloer is voornamelijk fijn als je een vloer wilt met een geluiddempend effect. PVC is ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Doordat PVC dunner is, is laminaat weer meer geschikt bij een oneffen ondergrond. Daarnaast ziet laminaat er meer uit als echt hout. Als je voor een authentieke houtlook gaat is dit dus meer geschikt. 

Kosten besparen door een houtlook vloer te kiezen

Als je laminaat wilt aanschaffen dan heeft dit zeker voordelen ten opzichte van een PVC vloer en tegels. Vaak ben je goedkoper uit dan wanneer je voor tegels of PVC kiest. Dit geldt voor zowel de vloer als voor de extra’s waar je rekening mee moet houden. Tegels kunnen zeer koud aan de voeten zijn waardoor je soms beter kunt kiezen voor tegels in combinatie met vloerverwarming of met een karpet. Bij PVC moet de vloer egaal zijn, als dit niet het geval is zul je kosten moeten rekenen voor het egaliseren. Dit zorgt ervoor dat laminaat de meest voordelige optie is.

Verschillende merken laminaat

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan zijn verschillende topmerken te vinden. Je vindt hier alles tussen van vloeren met een authentieke houtlook tot vloeren in wit of vloeren met visgraatmotief. Merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en mooie designs zijn Quick-Step, Meister, Douwes Dekker en Hoomline. 

Quick Step heeft verschillende lijnen vloeren waarvan een exclusieve en een budgetlijn. Dit kan handig zijn als je in delen van je huis waar veel geleefd wordt het mooiste laminaat wilt uitzoeken en in andere delen van huis een ander type laminaat wilt die mooi en kwalitatief is maar net wat goedkoper.

laminaat woonkamer

Laminaat in woonkamer

Meister is een merk dat innovatief en milieubewust is. De vloeren zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Het merk is daarnaast net even anders met mooie designs. Zo kun je vloeren vinden met een mooi, authentiek houteffect, of juist gaan voor een speels of creatieve ontwerp. Naast houtimmitaties verkoopt Meister ook steendecors. 

Het merk Douwes Dekker laat natuurlijke uitstraling zien. De vloeren hebben een realistische look waarbij warme tinten en klassieke houttekeningen naar voren komen en ogen dus heel natuurlijk. Afhankelijk van de imitatie print kies voor een rustige houtlook of juist een robuuste look voor een heel andere uitstraling.

Tegelsenlaminaat.nl | Een betaalbare specialist op het gebied van tegels en laminaat.

De vloeren van Hoomline geeft een sfeervol gevoel. Het merk heeft binnen het assortiment veel verschillende kleuren, prints en diktes. Hoomline heeft ook een praktische kant, ze hebben een speciale lijn van waterdicht laminaat. Als je graag een leuk kleurtje wilt of een realistische houtlook die ook nog waterdicht is dan kun je hier zeker tussen kijken.