Drie Design on Stock meubels die iedere woonkamer opfleuren

Als je nog niet gehoord hebt van Design on Stock meubels, dan is dit hét moment om hier verandering in te brengen. Dit Nederlandse merk werkt met een team van 7 designers die samen een groot assortiment eigentijdse en kwalitatieve meubelen ontwerpen. Deze worden in Nederland ontworpen en geproduceerd, dus Hollandser kan het niet. Het assortiment Design on Stock meubels is groot en bestaat onder andere uit banken, stoelen, poefs, tafels, fauteuils en accessoires. Hier lichten we drie meubelstukken uit waarvan iedere woonkamer direct opfleurt.

 

De loungebank Aikon van Design on Stock meubels

Allereerst de loungebank Aikon, want dit meubelstuk is volledig naar je eigen smaak en behoeften uit te voeren. Je kiest zelf het aantal elementen dat je wilt toevoegen, de kleuren van de stof, de kussens en de extra opties. Dit is één van de meest flexibele Design on Stock meubels, want je hebt complete vrijheid wat betreft de samenstelling. Deze bepaal je in drie handige stappen en creëer je een bank waarop je kunt zitten, slapen en/of loungen. Er zijn een groot aantal mogelijkheden en de kleuren, de stoffen en de poten kies je zelf uit. Uiteraard heeft deze loungebank ook een schitterend design en zal hij in jouw woonkamer het middelpunt vormen.

 

De fauteuil Jenne

Een andere van de Design on Stock meubels die zeker het noemen waard is, is de fauteuil Jenne. Deze heerlijke zitstoel is gemaakt van leer en te bestellen in verschillende kleuren. Ook wat betreft de poot heb je een aantal opties. De fauteuil zit niet alleen lekker, maar kan overal worden geplaatst, omdat je er elke kant mee op kunt kijken. Of je nu een gesprek met iemand wilt voeren op de bank of je wilt televisie kijken, je draait simpelweg de richting op van je interesse. Je schouders en rug worden ondersteund en je zit stevig. Het design is rank met een bijzondere voet. Deze heeft een plat uiteinde en lijkt daardoor op te gaan in je vloer. Design on Stock meubels zet hier een praktisch, stijlvol én comfortabel meubelstuk mee op de markt.

design on stock meubels

Design on Stock meubels fleuren iedere woonkamer op

Het wandelement Mason

We willen niet afsluiten zonder het wandelement Mason te bespreken. Het is een schitterende wandplank die op verschillende manieren gecombineerd kan worden en die bestaat uit rechthoekige vakken. Deze kun je als een soort Tetris blokken met elkaar combineren en stapelen om een unieke wanddecoratie te creëren. Daarnaast kun je ze zowel horizontaal als verticaal ophangen. Of je nu boeken, flessen, tijdschriften, glazen, platen, planten of vazen wilt opbergen, met het wandelement Mason van Design on Stock meubels is alles mogelijk. Het is gemaakt van metaal en te krijgen in verschillende kleuren: concrete, yellow, burgundy, mustard, night, pink en turquoise.

 

Bekijk het hele assortiment

Behalve deze drie voorbeelden zijn er natuurlijk een groot aantal andere Design on Stock meubels en accessoires die je aan kunt schaffen. En deze zullen allen jouw kamer een uniek uiterlijk geven. Ga daarom op zoek naar Design on Stock meubels bij een kwalitatieve winkel en er zit ongetwijfeld een meubelstuk tussen waar je jarenlang plezier van zal hebben.