Dit zijn dé tuinmeubeltrends van komende zomer

De zon komt steeds vroeger tevoorschijn en de temperaturen lopen op: De zomer komt eraan. Het ideale moment om lekker te genieten in je tuin of op je balkon. Natuurlijk wil je dat je tuinmeubelen niet alleen comfortabel zijn, maar er ook goed uitzien. Het combineren van gemak en allure kan af en toe een uitdaging zijn. Daarom is het belangrijk om de trends in de gaten te houden. Wat zijn de nieuwste tuinmeubeltrends voor de zomer van 2020, die jouw relaxplezier zullen maximaliseren? Je leest het hier.  

De mooiste materialen 

De simplistische, natuurlijke look is helemaal hip. Weg met die grote donkere meubelen, ze moeten plaatsmaken voor lichte en duurzame modellen. Met een tafeltje of stoel van bamboe geef je je tuin een zomers tintje, dat in deze tijd van het jaar zeer welkom is. Een ander populair materiaal is kunststof, dat geweldig makkelijk op te tillen is en alle weersomstandigheden aan kan. Dat maakt dat de meubelen gedurende het hele jaar in de tuin kunnen blijven staan. Wel zo handig. Ook doen gestoffeerde meubelen het deze zomer goed. Je moet hierbij wel in de gaten houden of de stof waterafstotend is. 

wat zijn de tuinmeubeltrends van 2020

wat zijn de tuinmeubeltrends van 2020

Comfort, luxe en stijl: De loungeset

De loungeset is al jaren een van de meest geliefde tuinmeubelen, en dat gaat voorlopig niet veranderen. Dit meubel combineert stijl, luxe en comfort als geen ander. Je kunt er heerlijk op ontspannen met een goed boek, maar ook wanneer er bezoek langskomt is hij erg handig. De veelzijdigheid van de loungeset zorgt ervoor dat hij nooit uit de mode raakt. De kleurentrends gaan deze zomer alle kanten op, dus je kunt kiezen voor hetgeen dat het best past bij jouw tuin en persoonlijkheid. Zo kun je ultiem genieten van je vrije tijd en het stralende weer.  Loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Voor iedere tuin is er dan ook wel een geschikte loungeset te vinden. Of je nou op zoek bent naar een grote dining loungeset of een kleine loungeset voor onder de veranda. Extra voordelig een loungeset scoren? Ga naar de Loungeset.nl outlet en profiteer van lage prijzen.

De zomerkleuren

Maak jij van je tuin een kleurrijke oase of houd je het bij stijlvolle zwarte tinten? Het kan dit seizoen allemaal. Zowel de dromerige pastelachtige kleuren en de donkerdere zwart en grijs zijn grote kleurtrends. Je meubelen moeten natuurlijk wel bij elkaar en bij de tuin passen, dus kijk goed waar jouw voorkeur ligt. De kleur van je tuinmeubelen kan namelijk de hele sfeer bepalen. De trends volgen is leuk, maar blijf dicht bij jezelf. Jij bent namelijk degene die er de hele zomer tegenaan moet kijken, en er blij mee moet zijn.