Welke makelaar heb jij nodig?

Ga jij een huis kopen, verkopen, verhuren of huren? Schakel dan een makelaar in! Er zijn verschillende makelaars die je kunt kiezen. Zij zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en helpen jou graag op weg. Er zijn verschillende makelaars die je kunt tegenkomen. Wij hebben er 5 voor je op een rijtje gezet.

Verkoopmakelaar | helpt jou bij het verkopen van je woning

Ga jij je huis verkopen? Een verkoopmakelaar spreekt voor zich. Die helpt je graag bij het verkopen van je woning. Verkoopmakelaars zorgen voor een advertentietekst, mooie foto’s van je woning, noteren het exact aantal vierkante meters en daarnaast zetten ze woningen ook op sociale media in het zonnetje. 

Aankoopmakelaar | maakt het verkopen van je woning eenvoudiger

Ben je van plan om een huis te kopen, maar kom je er niet helemaal uit wat betreft de prijs? Een aankoopmakelaar geeft je advies over de prijs, onderhandelt voor je en kijkt naar de bouwkundige toestand van het huis. 

aankoopmakelaar inschakelen

aankoopmakelaar inschakelen

Nieuwbouwmakelaar | woning met persoonlijke wensen

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht? Dan is het verstandig om een nieuwbouwmakelaar in te schakelen. Nieuwbouwmakelaars kunnen jou adviseren en informatie geven over (aankomende) nieuwbouwprojecten. Ook is het heel fijn dat je de nieuwbouwwoning nog kan laten aanpassen naar je persoonlijke wensen.

Taxateurs | breng in kaart hoeveel jouw woning waard is

Voordat je een huis gaat kopen is het van belang dat er een taxateur langs komt. Een taxateur brengt in kaart hoeveel het huis waard is en of het overeenkomt met de prijs. Let wel goed op: niet iedere makelaar is een taxateur. Daarnaast wordt een taxateur voornamelijk ingeschakeld bij een hypotheek, echtscheiding of een geval van overlijden.

Verhuurmakelaar | laat je huurhuis snel onder de aandacht brengen

Bij het verkopen of kopen van een huis is er vrijwel altijd een makelaar betrokken. Bij het verhuren of huren van huis is het iets minder vanzelfsprekend. Toch raden wij het aan om altijd een verhuurmakelaar in te schakelen, aangezien die je kan adviseren over een goede huurprijs, over het maken van mooie foto’s en nog veel meer.